لیست اختراعات بهزاد رحمت زاده
طبق آزمايشات انجام شده به اين نتيجه رسيديم كه از نظر متورم شدن يا نيروهاي متورم و انعطاف پذيري طرح هاي آرد اصلاح شده يك درجه بيشتر از متورم شدن در ذرات گرد نشاسته تعيين شده است . و طي آزمايشات ميكروسكوپي الكتروني نيز به اين نتيجه رسيدن كه ذرات ريز نشاسته استيله شده داراي فرورفتگي هاي مي باشند كه در زير اين ميكروسكوپ ذرات به صورت ريز، گرد و به صورت دسته اي به نظر مي رسند ، در صورتي كه مقداري سائيدگي يا فساد سطحي در نمونه هاي آنزيم هاي آغشته شده وجود دارد . و جود گروههاي استخلافي در آرد استيلي باعث كاهش قابليت هضم مي شود در صورتي كه قابليت هضم در مورد نشاسته هاي اصلاح شده نيز مشاهده شده است . محصول توليدي آرد سيب زميني مي تواند در مواد غذايي از قبيل : ماكاراني ، دسر ، شيره گوشت ، سس ها و محصولات نانوايي استفاده شود.
فرايند توليد غذاي كم كالري شكلاتي بااستفاده از پالپ سيب زميني ونخودفرنگي
افزايش روزافزون ضايعات نان در جهان امروزي و گذشته يكي از معضلات جامعه بوده است. امروز براي كاهش اين نوع مواد از پروپيرونات ها استفاده مي كنند ولي به دليل افزايش قيمت توليدي اين نوع ماده صرفه اقتصادي نداشته و نحوه ادغام آن با مشكل روبرو بوده است. ولي در اين طرح لاكتوباسيلوس هاي مورد نظر با مخمر ساكارومايسس سروزيه ادغام شده است كه همانند ميكروارگانيسم هاي مورد استفاده در توليد ماست همديگر را تقويت مي كنند (عمل سينرژيس) به طور مثال لاكتوباسيلوس مسئول توليد اسيد آلي (اسيد لاكتيك) مي باشد و اين اسيد آلي شرايط را براي فعاليت مناسب مخمرها فراهم مي كند و مخمر نيز مسئول توليد مواد معطر در نان و افزايش دي اكسيد كربن محصول كه نياز فعاليت لاكتوباسيلوس ها به ميزان (5%) است تأمين مي شود.
موارد یافت شده: 3